Så här eländigt såg det ut innan städgruppen gjorde i ordning Så här eländigt såg det ut innan städgruppen gjorde i ordning

Höststädningen 2014 - forts...

Vid flera årsmöten har man lovat att sandlådorna skulle åtgärdas, i våras togs ett budgetbeslut och under höststädningen på lördagen och söndagen blev det faktiskt verklighet.

Ansvariga för städningen denna höst var husen 98 -112.

Niklas Didon, Eddy Chabo och Lars Hanser har med stor energi projekterat det stora lyftet. Men utan Anders Jonsson, städdagens hjälte, hade vi inte kommit så långt som vi gjorde. Anders satt troget bakom spakarna i grävskopan, assisterad av Roger Viman och Niklas Didon på dumper. Övriga tappra städansvariga från slingan som stannade kvar under eftermiddagen och fortsatte på söndagen bidrog till att så mycket blev gjort. 

Sand och jord flyttades runt mellan våra sex sandlådor med stor frenesi påhejade av alla medlemmar som kommut ut i höstsolen. En inhyrd skylift utgjorde verktyget för att få bort alla förhatliga grenar i skyn och massor av ris samlades. En arme av risplockare samlade allt ris medan andra glada och mycket positiva män och kvinnor sopade, grävde, körde skottkärror och fejade med liv och lust.

Det var länge sedan vi hade sådan fart på våra städdagar. Nästan alle man ur huse och energin och arbetsglädjen flödade i solskenet.

Det var också tydligt att alla uppskattade åtgärderna och att det händer något i området. Många har erbjudit sig att hjälpa till i fortsättningen vilket är jättekul.  Läs mer >>:

Än en gång Stort tack till alla som var med och jobbade!

Styrelsen